Säätä kestävä rauta

Edistyminen 20.3.2015

Eli ennen kuin kerkesin edes tätä sivustoa laittamaan näkyville. Olen jo kerennyt hankkimaan AP9-sähköasennus jakorasioita pari kappaletta, tekemään siihen koekytkentälevystä sopivan palan komponentteja varten ja miettimään vähän suunnitelmaa mitä tuosta nyt sitten pitäisi edes tulla, josta enemmän suunnitelmassa. Ja tästä projektista sitten olisi sitten tarkoitus tehdä muutama päivitys tälle sivulle ajan kuluessa.

28.3.2015

Projektiin tilatut osat tuli haettua postista. Jonka jälkeen kaikki tarvittavat osat olikin koossa kokoamista varten. Sekä kytkentäkaaviota hieman piirrelty ja lisätty suunnitelmien loppuun. Vielä kun tarkastaa tehdyt kytkennät, niin uskaltaa kokeilla koko systeemiä sopivalla virtalähteellä. Sen jälkeen tuosta kun muutaman kuvan ottaa toteutukseen ja jatkaa siitä sitten lisää.

30.3.2015

Kuvia otettu ja lisätty toteutukseen ja ongelmiin lyhyiden selostusten kera. Vielä kun kerkeää jatkoideoita ja kaikkea muuta pohtia, niin tämän projektin voisi sanoa olevan valmis. Videota tästä projektista tuskin tulee tehtyä. Mutta tämän raudan toiminta tulee varmaan ikuistettua johonkin videoonkin, kun saan sille tehtyä jonkun koodin jossain vaiheessa ja siitä vaikka oman projektin.

31.3.2015

Tämän projektin viimeistely eli jatkoideoiden pohtiminen ja lähdeluettelon tekeminen. Eli tähän projektiin meni varmaan tunteina joku 20-30 tuntia. Josta tuli mieleen, että tämän sivuston itse tehtyä ”julkaisujärjestelmää” voisi myös kehittää. Niin että se tallentaisi ainakin itse kunkin projektin esittelysivustoon menneen ajan aina kun projektia päivittää. Näin ollen saisi ainakin selville paljon menee tunneissa aikaa pelkkien internetsivujen tekemiseen. Siihen kun saa menemään yllättävän paljon kanssa loppujen lopulta aikaa.

14.11.2022

Tämä sivusto tuli siirrettyä omasta hankalasti ylläpidettävästä julkaisujärjestelmästä WordPress-julkaisujärjestelmään.

Copyright <> jyrki.k(at)innopultti.fi <> Päivitetty: 17.11.2022